Post by vatilifoodi on Mar 6, 2022 6:10:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rules of Golf 2019 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rules of Golf 2019 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ бесконачни хак новца ▞▞▞
▞▞▞ Rules of Golf 2019 2022 version ▞▞▞
з ввз о 0 Филип лигхтнинглпг:
велики
Rules of Golf 2019 İdman sss
Жао ми је, али се стално закључава. Користим га једном, а онда морам на силу да зауставим и избришем податке да бих га поново користио. Апликација само седи и каже, учитава садржај
🇷🇸🏌♂⛳
најновије ажурирање је потпуно зезнуло апликацију. наставља да се закључава. молимо вас да побољшате и функцију претраживања. није интуитивно и скоро немогуће било шта претраживати. Хвала вам
Апликација је генерално добра, али функција претраге и даље не ради чак ни након најновијег ажурирања. Вероватно најважнија функција!
Лепо, али једно питање. Тренутна верзија ради добро, осим за претрагу. Листа резултата је приказана, али када кликнете на њих, они се не приказују. Отвара се следећи прозор, али подаци нису приказани.
Користио сам ову апликацију много пута током година, али од последњег ажурирања је потпуно неупотребљива.
Одлично за побољшање знања о голфу
Rules of Golf 2019 Sports rwi
Одлична апликација коју треба имати
Одлично ради на Асус Зенфоне 3 Зоом, Андроид 8.0.0
Одлична апликација, веома корисна
Rules of Golf 2019 İdman sss
Rescue Wings! Pelihalli nqg
Покушао сам да контактирам/е-маил програмера јер не желим да остављам негативне повратне информације, али моја порука је блокирана. Дакле, апликација изгледа одлично и делови који раде су одлични. Међутим, неки елементи апликације не функционишу, а што је још горе, окаче апликацију. Примери... Квиз о правилима... празан екран, стрелица уназад не ради, апликација виси. Затворите апликацију и поново покрените. 10 важних правила... исто као горе. Деинсталирао сам апликацију, али бих волео да је добијем када проради.
Одлична апликација, али нажалост недавно сам морао да извршим фабричко ресетовање на свом Самсунг 4 Ноте и од тада нисам могао поново да инсталирам апликацију јер сада пише да је мој уређај некомпатибилан!!!!!!!!!! Може ли Р&А да вас посаветује о томе – мој телефон користи Андроид верзију 6.0.1?
Чини се да ништа не функционише, на пример, ниједна претрага не ради, па чак и повратне информације не успевају! Пробао сам на три Андроид уређаја, сви имају исти проблем. Ако не добијем повратне информације од ове рецензије, дефинитивно ћу избрисати ову апликацију!
Зна ли неко када ће решити проблем? Заувек учитава садржај....
Ова нова апликација се до сада чини заиста одличном! Сада ћу извадити свој мобилни на стази од јануара и држати га у торби на нечујном – чак лакше него штампано издање нових играча. Неколико мањих грешака на дијаграмима, али изгледа да има пуна правила, издање за играче и две методе претраживања.
Одлична апликација са неким заиста сјајним функцијама, која воли функцију претраживања!
Веома споро - претрага и 'квиз' само дају кругове и не враћају се. Управо сам га поново избрисао.
Датум ажурирања од 9. јула 20. и даље показује јун 2020., али „тихо“ ажурирање од тада је поправило све проблеме са претрагом и чини се да апликација поново ради исправно
Једноставне апликације за разумевање нових правила. Волите виртуелну претрагу.
Одлична апликација. Живим у Немачкој, али апликација не долази на немачком, нисам сигуран зашто.
Апликација је престала да ради. Само каже "учитавање садржаја". Ако поново инсталирате апликацију, она се покреће само једном пре него што се поново замрзне. Потребно је сортирање.
Добро
Може се користити само једном, а затим се лиже при учитавању садржаја, тако да га морате избрисати и поново инсталирати
Ова апликација је сјајна
Сјајна апликација, могућност коришћења алата за претрагу свакако убрзава проналажење одговора на проблем. Апликација ради глатко и веома је добро постављена... задовољство је користити и користити!
Ужасно за навигацију. скоро немогуће пронаћи оно што тражите. било би брже да позовете службеника за правила УСГА!
Схватите зашто морате да приступите мом уређају да бисте могли да инсталирате апликацију. Међутим, не видите разлог зашто би требало да приступите датотеци, фотографијама итд. Није релевантно само за приступ правилима. Уклонили сте апликацију
Било би корисно омогућити функцију копирања у Андроид-у и имати напредну претрагу како би се зауставила функција претраживања која производи много повратних информација.
Golfin Säännöt: Urheilu jyak
Више не ради, никад се не учитава само врти. Деинсталирали и поново учитали али и даље исто... Штета, некада је била одлична апликација
Добро и од велике помоћи
Golfreglerne Sport sann
Фантастично Хвала
Апликацију је потребно поправити јер при тражењу одређене теме ништа није пронађено. Као што су други открили да морате да деинсталирате и поново инсталирате да бисте избегли горе наведено. Бескорисно.
Сироти се не би учитао само се смрзнуо. Покушао сам да погледам квиз губљење времена.