Post by vatilifoodi on Mar 6, 2022 5:43:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ FreeFlight Pro ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ FreeFlight Pro IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب بیشتر primogems ▞▞▞
▞▞▞ FreeFlight Pro 2022 version ▞▞▞
من از این برنامه در Samsung Galaxy S7 خود برای کنترل پهپاد bebop2 استفاده می کنم. این برنامه بلافاصله پس از اینکه پهپاد به هوا رفت از کار می افتد. تا زمانی که پهپاد در هوا است، برنامه از کار می افتد. اگر از برنامه در همان گوشی استفاده کنم اما از طریق SkyController2 مشکلی ندارم. آکادمی Drone به یک وب سایت منحل شده در Parrot هدایت می شود. اسنادی در مورد برنامه و ویژگی های برتر آن وجود ندارد. همه آنچه گفته شد، ویدیو از طریق تلفن عالی کار می کند. ویژگی ممتاز FlightPlan واقعاً تمیز است.
من بهتازگی بیباپ 2 را دریافت کردم و در اولین آزمایشی که برای پرواز داشتم، در لحظهای که روی take off را فشار دادم، برنامهام خراب شد و دیگر باز نشد، پهپاد به تنهایی در حال پرواز بود تا اینکه به دیوار برخورد کرد. تصور کنید چقدر خوشحالم که برای اولین بار از آن استفاده می کنم و این مشکل را دارم. وحشتناک، آخرین به روز رسانی بیش از 1.5 ماه پیش است، و از آن زمان هیچ به روز رسانی نشده است. بسیار ناامید کننده
FreeFlight میتوانید حرکات را با لمس نمایشگر گوشی خود، انجام دهید
ویژگی های خوب و قیمت! آفرین!
محصول عالی، متأسفیم در خریدهای اپلیکیشن وجود دارد، اما این پهپادها نسبت به رقبا ارزانتر هستند.
R16 MALTA - صفحه اصلی | فیسبوک - Facebook
Parrot MiniDrone Jumping Race Max | مشخصات، قیمت، خرید
عاشق این برنامه استفاده و کنترل پهپاد من آسان است.
کالیبراسیون در این برنامه کار نمیکند و همچنان برنامه من را میبندد
برنامه زمانی که کار می کند عالی است. با این آپدیت جدید، FPV با دیسکوی من کار نمی کند. وقتی سعی می کنم با FPV پرواز کنم تنها چیزی که می بینم یک صفحه سیاه است. با استفاده از گلکسی نوت 8 من.
فقط تمام به روز رسانی ها را نصب کردم تا بتوانم دوباره از پهپاد استفاده کنم. آن را بیرون برد، حدود 100 فوت بالا پرواز کرد و برنامه سقوط کرد و پهپاد مانند یک سنگ سقوط کرد و آن را به 5 تقسیم کرد و آن را بی ارزش کرد. من این برنامه یا نام تجاری را توصیه نمی کنم، مگر اینکه 100 دلار برای دور انداختن هر پرواز داشته باشید.
FreeFlight 6
به خوبی کار میکند. مشکلی نیست
من از این برنامه فقط برای fpv و گرفتن فیلم استفاده می کنم زیرا به عنوان کنترل از راه دور کار نمی کند. من روی تیک آف ضربه می زنم و برنامه فقط خراب می شود در حالی که من یک پهپاد دارم که نمی توانم آن را کنترل کنم، بنابراین باید آن را بزنم تا فرود بیاید، بنابراین فقط از این برنامه برای fpv و نه به عنوان کنترلر استفاده کنید، زیرا خطری برای شما وجود دارد.
برنامه باز نمی ماند. من روی take off را فشار دادم و برنامه از کار افتاد و در نتیجه یک پهپاد کنترل نشده ایجاد شد. اگر قرار است محصولی کنترل تلفن هوشمند را ارائه دهد، باید در عملکرد خود کمی قوی تر باشد.
الیور خانم من
شاید اگر این برنامه احمقانه سقوط نمی کرد، من می توانستم با این پهپاد پرواز کنم... باید DJI می گرفتم. طوطی بارها و بارها من را شکست داده است. اگر تا به حال طوطی نخریده اید، از سردردهای خود دوری کنید و نگیرید.
برنامه نسبتاً خوبی است اما فرصتی برای نمایش اندازه گیری های امپراتوری ندارد. گزینه طرح پرواز خوب است، اما نباید هزینه آن را پرداخت کنید. گزینه دنبال کردن من وجود دارد اما من برای آن هزینه نمی کنم. این گزینه نیز باید بدون پرداخت هزینه درج شود. سایر برنامه های پهپاد دارای این گزینه به صورت رایگان هستند. برد 1.2 مایلی تخیلی است زیرا قطع اتصال اغلب در حدود 300 متر اتفاق می افتد. محدودیت ارتفاع 150 متری باید برداشته شود. سایر پهپادها محدودیت ارتفاع ندارند. این برنامه می تواند خیلی بهتر باشد.
هنگام اتصال به bebop 2، برنامه به پهپاد متصل می شود و سپس قطع می شود زیرا اتصال اینترنت ندارد و 6p برای دسترسی به اینترنت دوباره به روتر خانه شما متصل می شود. راه حل به تنظیمات wifi بروید و تنظیمات روتر خانگی را فراموش کنید و سپس به گزینه های پیشرفته در 6p برای تنظیم wifi bebop 2 خود بروید و به 6p بگویید که تنظیمات اینترنت متصل نشده را نادیده بگیرد. همچنین، من شنیده ام که جریان داده سلولی را غیرفعال می کند. گوگل تلاش می کند بیش از حد کمک کند. تلاش برای کمک به پسری که کریسمس خرابش کرد.
آسان
پس از استفاده دوم با تلفن همگام نمی شود
Pro (نسخه پرداخت شده از برنامه) دارید، اطلاعات دقیق در مورد هر هواپیما فردی، از جمله ... RadarBox24 Free Flight Tracker.
FreeFlight Pro Розваги pcjc
وقتی سعی میکنم بهترین بیتها را در تلفن اندرویدی خود ایجاد کنم، App force بسته میشود
با آخرین آپدیت اندروید، در s8، فریز کردن ویدیو در هنگام برداشتن کار نمی کند. مزاحم. ای کاش با اتصال و استفاده از حسابها کمی کارآمدتر بود، بنابراین پس از خرید باید دارای چند پلتفرم، یعنی آیپد و اندروید باشد، نه اینکه دوبار برای این چیزها پرداخت کنید... وگرنه وقتی کار میکند خوب است!
Free Flight ممکن است ربات شما نیاز به بروزرسانی
FreeFlight Pro Розваги pcjc
بهترین پهپادهای ارزان قیمت - زوم تک
لطفا کمک کنید، من برنامه طوطی بی باپ را دانلود کردم. این به من امکان می دهد از طریق WiFi وصل شوم اما نه در برنامه freeflight pro. نمی دانم چه چیز دیگری می توانم امتحان کنم؟ متشکرم
پس از آخرین به روز رسانی، عملکرد GPS به دنبال من دیگر کار نمی کند، فقط ردیابی بصری است. Parrot توصیه کرد که برنامه را حذف و دوباره نصب کنم، با این حال، این مشکل من را حل نمی کند. بیا طوطی، قدم بلند کن، مسائل ما را حل کن، ما خیلی پول سرمایه گذاری کرده ایم!
Castle Defense 2 حکمت عملی raa
برنامه بسیار خوب
FreeFlight Pro বিনোদন xlfc
من فقط تمام بعدازظهر را فرستادم تا بفهمم چرا نمی توانم مسافت، ارتفاع و قدرت باتری خود را در استفاده از شیشه کابین خلبان ببینم و اکنون فقط بررسی های دیگر را بخوانید که دلیل آن به روز رسانی است. این در هنگام پرواز در مسافت طولانی بسیار مهم است ... لطفاً سریعاً تعمیر کنید
این برنامه خوبی است، من فقط احساس می کنم کمی از من پاره شده است. من برای پهپادم پول زیادی پرداخت کردم و اکنون باید پول اضافی بپردازم تا به تمام ویژگی های آن مانند نقشه برداری خودکار و سایر توانایی ها دسترسی داشته باشم. به نظر من کمی بداخلاق است که شما را با هزینه های پنهان جذب می کند.
بله، به نظر میرسد که اگر میخواهید از این ویژگی دیوانهکننده و گران قیمت در هر دستگاه جدیدی استفاده کنید یا تلفن/تبلتی را که در آینده دریافت میکنید، استفاده کنید، به خرید مجدد Flight Plan نیاز است. همچنین، چرا هنوز 20 دلار یک برنامه برای Disco & بی باپ، وقتی برای انافی فقط 0.99 دلار است؟؟؟ این نیز هیچ حس GD را ندارد.
وقتی کار انجام شده بلند می شود، برنامه همچنان خراب می شود. و بعد شما نمی توانید آن را کنترل کنید! اووو، شما در موقعیتی با یک پهپاد ناپایدار هستید (که چند صد دلار هزینه دارد). طوطی باید این را درست کنی!
iOS و اندروید
ماشین کنترل از راه دور پَرُت Parrot Jumping Sumo Mini Drones
FreeFlight Pro বিনোদন xlfc
مراقب پهپادهای سرکش باشید. برنامه بلافاصله پس از زدن خاموش شدن از کار افتاد. پهپاد در پرواز ماند و من نتوانستم آن را کنترل کنم - به تلویزیون من برخورد کرد و دیوارهایم را خراب کرد. خواندن نظرات دیگر و می بینم که این یک مسئله گسترده است. کاش قبل از هدر دادن پولم چک می کردم. (نصب مجدد و پاک کردن حافظه نهان هیچ کمکی به رفع مشکل نمی کند. من آن را روی آی فون شخص دیگری تست کردم و کار می کند، اما این کمکی به من نمی کند زیرا نمی خواهم هر بار یک تلفن قرض بگیرم).
برنامه Ok
این یک برنامه خوب است عالی کار می کند .. تنها مشکلی که من متوجه شده ام این است که اندازه گیری های استفاده شده بر حسب متر است نه فوت. در اندروید... همچنین اگر بتوانید ارتفاع مورد نظر خود را برای ویژگی RTH تنظیم کنید، بسیار خوب است. اگر هر دوی این موارد رفع شده بودند، در بررسی 5 ستاره آن تردیدی نخواهم داشت.
قطع می کند
... آنها را ببینید، میتوانید در نوار جستجو در حالت Free Flight نام مناطق را ... برای تازه کارها، بسیاری از این چالشها جنبه سرگرمی دارند و