Post by vatilifoodi on Mar 6, 2022 5:37:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubbu – My Virtual Pet Cat ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubbu – My Virtual Pet Cat IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler altını arttırır ▞▞▞
▞▞▞ Bubbu – My Virtual Pet Cat 2022 version ▞▞▞
Bu oyunu seviyorum 🎮 daha sonra t mobil mağaza işi yapmak zorundasın ve birini alamadın çocukların her biri hala işte misin çalışmıyor musun çarşamba onun ayakkabılarına izin vereceğim ilk servis için para alabilirim Siz de bebekler ve bir süre tişört tasarımı yapın ve sizin için şehir dışına geç çıkacak ve özel bir ders görecek birine ihtiyacım var, bu yüzden onunla konuşacağız, böylece çocuklar yataktayken ayarlayabilirim ama yok Garajda olup olmadığını teyit etmeni istemiyorum, görüşürüz.
Bu oyun oğlum için çok güzel
Ben bu oyunu çok beğeniyormuş gibi yüklediğimdede😘 oyunlarını güzel taradım öteki oyunda şanslıydım😍 yani ama çok yakış hemde👌😘 ismine çok güzel😍
Çok fazla gözden geçirilmiş ama mini oyunlar çok az para veriyor her şey çok pahalı
PinOut Arked fuos
yavaş güçlendi
Bu uygulama çok şirin ama yaralandığında diğer herhangi biri gitti, yeni güncellemeden nefret ediyorum😠😠😠
Bubu doldurmadan 100000 sanırım çünkü belkide öncesinde oyununda muhtemelennde tahminde sevişiyooo öyle bir oyundan dolayı bile haketmiyo bu " mal" belki de neyse ki çok şansım hadi
Bu oyun harika ama ben çok oyunculu eklemek istiyorum ve daha eğlenceli olacak ama evet devam et
ee yani cok sevmedim sayilmaz orta
1 vermemin nedeni 4 tane oyunum yeniden yapabilmişti sonra yeniden yeniden yeniden sildim yeniden yeniden sildim ama yinede yuklenmedi bu yüzden çok sinirlenmiştim 😡
çok tatlı bir bu oyunu çokk çokk pistte kediye tavsiyye teşekkür ederim👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
oyun çok ama çok güzel olmuş
Bubbu School – Süße Tiere Gelegenheitsspiele yrs
Bubbu – My Virtual Pet Cat Kasual tli
Bu cok güzel
Bu oyun çok çok çok çok iyi ve ben bu oyunu çok oynuyorum ve bu kedi çok çok çok sevimli ve bu oyunun çok ve farklı seviyeleri var kardeşim de bu oyunu oynuyor
Stuffer çünkü Duddu artık Android'de mevcut değil Lütfen Bubadu Oyunları Android'e Ekleyin Lütfen Gerçekten Oynamak İstiyorum
Bunu gördüğüme çok sevindim, beş yaşındayken oynardım. Ama unuttum. Buna şimdiye kadarki en iyi oyun deniyordu. 10 yaşında bunu oynuyorum. Teşekkürler oyununuz o kadar iyi ki çocukluk anılarımı geri getiriyor Çok teşekkür ederim!!!
Oyun çok rahatlatıcı 😌😌
çok harika bir uygulama ama performanslarını geliştirmeleri gerekiyor 🤔🤔🤔
Bu. oyun. çok
Bu oyun çok kötüydü, bu yüzden bu oyunu indiremezsiniz.
Ben bayıldım 😁
Bu iyi bir oyun değil...ilk zamanlar çok ilgimi çekti...yavaş yavaş bu oyundan nefret ettim çünkü...hep "bubbu" uykuludur...uykuluyken onu yatağına götüreceğim. ..ve oyunu kapatacağım...bir süre sonra...onu tekrar açacağım... 3-4 dk sadece bubbu aktif...sonra yine uykulu olacak..😠
Reklamdan oyun oynayamıyoruz
Hasrane kaldırılmış
Sevdim! Ama hala bazı hatalar var. (Bazı mini oyunlarda) oyun donuyor ve hiçbir şey yapamıyorsunuz. Menüye çıkamazsınız, bu yüzden uygulamayı kapatıp tekrar açmanız gerekir. Lütfen düzeltin, böylece puanımı değiştireceğim.
Aynı benim tarzma benziyo.Oyun şu anda yūkleniyor bence; oyun güzel bana gore gozükūyor.
çoooooooook güzel
Bubbu oyunu çok güzel bir oyun herkese tavsiye ederim çünkü içinde birsürü oyun var bana inanın ben yalan söylemem
Grafikler iyi. Ama ilerlemek için elmas satın almalısın
SİZ MALMİSİNİZ?BAZI İNSANLAR BOYAMA YAPMAYİ SEVER BELKİ.HERŞEY PARAYLA.BENDE BOYAMA YAPMAYI SEVİYORUM.AMA BEN DAHA 8 YAŞINDAYIM.NASIL ÖDEYECEĞİM PARAYI.ANNEMİNDE BABAMINDA ALTIN HESABİ .SÖYLEYİM BENDE NOT: Bir ÇIKSIN diye YAPIYOM.BBVGBBHGGJHTJGHDGFSSFDGGFHHGHJKJH MJ, MJHJHGJGHGFHGFHHJGJHJGJHGHHGJHJGSWRAWDEQWDSDGFDGRQQWWEWWWQQQWWWWERTTYYUİİOOPKKKJHGFFDDSSAZXXCCFGHJJUJKİHGJHFGJKHJGFDTFRETDFDTYFDYYFYUTFJHGJHJHGJHGJHGJHGJGJHJHGJGHJHGJHGJHGJVHVHHHHVHHHHVHGVGHHHHGHGHHHGGGHGGHGFHJGHFFDFD
Play oyunlara bağlıyorum bağlanmıyor
Eğlenceli ve o tatlı 😘😽
Bubbu – My Virtual Pet Cat Nezahtjevne igre aqgo
Bu mükemel roblox'dan çok iyi ama kendine sahip olması olması na0 üz0üldüm ama favori oyum doldurmanızı tavs0iye teşekkür ederim
Sadece para ve elmas zor. Ancak oyun ustası benimki 48 yaşında ve her şeyi satın aldım. kediyi ziyaret edebilirsin: kediyi iyi olabiliyorsun, ekmekle kedis be yedirebiliyorsun, yatakta yedirebiliyorsun, yatakta yedirebiliyorsun. Ve bundan daha fazlasını seçme Duddu oyununu oynamayı seç. Not: 4-5-6-7 yaşlarına uygun bir oyundur.
Arkadaşlar bubuyu sakyn gejesagat 03:00oynamayyn ki başynyza bele halen ben oyundym o söyledi ben seni öldürüjem dedi ben Bilmiyorum ama sen olajagkmy olmyyjakmy bilmem ama bende oldu
ELADENİZ
çok güzel oyun ama sıkıcı oluyor
Harika bir oyun Ama doktor mini oyunu kaldırıldı O yüzden üç yıldız vermek zorunda kalacağım.
Çok tatlı bir kedi 🐱🐱🐈🐈
oyun cok güzel bnm bubbu'm 12 yaşında
Başlangıç çılgınlığı
Bubbu – My Virtual Pet Cat Fritidsspill wglk
Bu çok sıkıcılığı var oyun çok sıkıcı Bu kediciğ bu Aşık kesilen buna ojemi sürdür Hoca diyor bana ya da olay içinde bir de ikinci mavi oyunuş O 2. Oyun çok korkunç çok korktum
Bu oyunu seviyorum. Güzellik salonu gibi bazı yeni özellikler olduğunu düşünüyorum. Ama burası artık hastane değil ama biz de hastanelik etmeyeceğiz
Çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ğ zel bir oyun buna 10 numara 5 il6diz çok güzel 😻
Çok da güzel bir oyundeğil
Bu oyunu daha önce sevmiyordum ama şimdi bu oyunu seviyorum 💝💖💋
Bubbu – My Virtual Pet Cat Nezahtjevne igre aqgo